Ostropel cu piept de pui si cartofi


Ingrediente:

Piept pui – 350 gr.

Cartofi – 750 gr.

Delikat – 10 gr.

3 cutii de rosii decojitAtifco (~ 1100 gr)

pasta de tomate – 100 gr.

putin mai mult de o cana de supa de pui

3 catei de usturoi (sau dupa gust)

 

Punem la fiert, in 2 oale separate,  cartofii curatati si taiati si pieptul de pui.

Dupa ce sunt gata, intr-o alta cratita (eu am folosit wok, este imens si nu se lipeste mancarea 🙂 ) punem rosiile decojite  taiate marunt (inclusiv sucul de rosii din cutia lor) si , in timp ce acestea stau la foc mic, noi tocam marunt (ca pentru salata de boeuf) pieptul de pui.

Adaugam  pieptul de pui maruntit, cartofii (scursi de apa lor), o parte din apa in care a fiert puiul, bulionul si delikatul si le lasam la foc mediu cca. 10 minute (trebuie sa mai scada putin, dar nu foarte mult). LA sfarsit punem si cateii de usturoi, potrivim de sare, mai lasam 2 minute si…asta a fost. Mie mi-a placut la nebunie si are si foarte putine calorii 😀

Pentru 100 gr. avem:

60 calorii

5.1 g proteine

0.6 g lipide

8 g carbohidrati

1 g fibre


 

Lasă un comentariu