Mai multa energie in 20 de minute


Nimic nu-i mai eficace decat o combinative de exercitii cardio si antrenament de rezistenta ca sa dai pe dinafara de energie! Ambele iti imbunatatesc circulatia sangelui, ducand oxigenul la creier si muschi.

Repeta aceasta serie de exercitii timp de 20 de minute, de doua ori pe saptamana, si vei avea energie cat e ziua de lunga.

Fuga pe loc!

            Cardio: 2 minute.

Incepe cu mers usor, pe loc, si treptat ridica genunchii pana cand ajungi la o alergare usoara. Bratele trebuie sa se miste pe langa corp.

 

Intindere cu mainile deasupra capului.

            Tinte: spatele, pieptul, umerii.

Durata: 1 minut.

Departeaza picioarele la o distanta egala cu cea dintre umeri, indoaie genunchii si ridica mainile deasupra capului, cu pumnii stransi.

Coboara mainile in arc de cerc, cu coatele putin indoite si opunand cat mai multa rezistenta. Opreste-te cand mainile iti ajung in fata trunchiului , apoi ridica mainile din nou. Incordeaza-ti spatele, pieptul si muschii bratelor si repete cu miscari pline de forta.

 

Saritul corzii

            Cardio: 2 minute.

Departeaza picioarele la latimea soldurilor si indoaie putin genunchii si coatele. Tine manarele corzii in dreptul soldurilor, aproape de corp, si incepe sa sari intr-un ritm constant.

 

Pod cu piciorul

            Tinte: coapse, fund, solduri, partea inferioara a spatelui.

Durata: 1 minut.

Intinde-te pe jos si indoaie genunchii, tinand bratele bine pe podea, pentru ca iti vor servi ca punct de sprijin. Incordeaza abdomenul si ridica fundul de jos, astfel incat umerii sa se afle pe aceeasi linie cu genunchii.

Intinde piciorul stang si ridica-l pana cand formeaza un unghi de 90 de grade cu solul. Departeaza piciorul de corp aproximativ 15 centimetri , apoi adu-l inapoi in pozitia initiala. Exerseaza timp de 30 de secunde pentru fiecare picior.

 

Sarituri

Cardio: 3 minute.

Tine picioarele apropiate si mainile pe langa corp. incepe sa sari, departand picioarele la latimea soldurilor si radicand mainile in lateral, pana cand se intalnesc deasupra capului. Mentine ritmul!

 

Lovitura cu piciorul

            Tinte: spate, coapse, fund.

Durata: 1 minut.

Departeaza picioarele la latimea soldurilor si indoaie usor genunchii. Apleaca-te usor in fata si indoaie coatele in spate, tinand abdomenul incordat. Loveste in spate cu piciorul drept , indepartand bratele la spate. Indoaie coatele in timp ce-ti revii cu piciorul drept pe pamant, apoi repeat exercitiul si cu piciorul stang. Tine genunchii indoiti si da loviturile rapid si cu forta.

 

Lasă un comentariu