Pui in sos de curry si rosii


Un piept de pui dezosat
10 ml ulei masline
o ceapa mica
150 gr. ciuperci
350 ml. suc de rosii (fara zahar)
o lingurita curry
sare, piper, putin busuioc (cca. o lingurita)
2 catei usturoi
o cana de apa
100 gr. cascaval ras

Intr-o tigaie mai inalta (sau o craticioara),  incinsa bine, se toarna uleiul si cana cu apa si apoi se adauga ceapa tocata marunt si pieptul de pui tocat bucatele.
Cand puiul incepe sa se albeasca punem si ciupercile, mai lasam 2 minute, dupa care adaugam curry, sare si piper (dupa gust), busuioc, usturoiul tocat marunt si sucul de rosii si le mai lasam la foc cca. 5 minute, amestecand din cand in cand, dupa care le mutam intr-un vas (in cazul in care le-ati facut in tigaie) termorezistent, presaram cascavalul pe deasupra si le bagam la cuptor la foc potrivit  pentru inca  10 minute.

Pentru 100 gr. avem:

104 calorii
14.5 g. proteine
3.6 g. lipide
3.1 g. carbohidrati
0.3 g. fibre

Pofta buna!:)

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: