Paine neagra cu rozmarin


500 gr. faina neagra
250 ml. apa
25 gr. drojdie
o lingura miere
o lingura ulei de masline
2 gr. rozmarin
o lingurita sare

Intr-un vas se amesteca faina cu apa, mierea de albine, rozmarinul taiat marunt si uleiul de masline. Separat, se prepara o maia din drojdie, faina si putina apa  si se adauga in vas peste celelalte ingrediente. Se framanta pana se obtine un aluat nu foarte tare.
Se lasa la crescut 10 minute , dupa care se pune intr-o tava cu hartie de copt si se lasa la copt la foc potrivit.

Pentru 100 gr. avem:

252.5 calorii
7.9 g. proteine
2.6 g. lipide
50 g. carbohidrati
0.6 g. fibre

Pofta buna!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: