Legume la cuptor


300 gr. cartofi (3 cartofi potriviti spre mari)
300 gr. dovlecel (un dovlecel mai mare)
1 morcov mare
1 ardei mare
1 telina potrivita
1 ceapa potrivita
10 ml ulei
sare,piper dupa gust

(Optional, 100 gr. cascaval pt asezonare- il calculam separat la calorii)

Legumele se spala si se curata. Cartofii, dovlecelul si telina se vor taia cuburi iar cepa si ardeiul rondele. Intr-un vas de jena de toarna uleiul si se intinde pe toata suprafata cu ajutorul unui servelel. Se pun legumele, se adauga sarea si piperul, apa cat sa le acopere si se introduc la cuptor.
Sunt gata atunci cand sunt patrunse bine . Nu se amesteca in timpul fierberii.
Cand scoatem vasul de la cuptor asezam legumele pe farfurie cu ajutorul unei palete  si se presara cascaval ras pe deasupra.

Pentru 100 gr. (fara cascaval) avem:

51.5 calorii
1.34 proteine
1.37 lipide
9.01 carbohidrati
1.67 fibre

2 responses to this post.

  1. pune si poooze de-acum🙂

    Răspunde

  2. Pun, pun, numai ca atunci nu aveam aparatul la indemana :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: