>Chiftelute de pui


>Carne tocata din piept de pui – 600 gr.
Ceapa -50 gr.
1 ou
usturoi ~30 gr. (sau dupa gust)
o felie de paine (inmuiata putin in apa pentru a se putea faramita mai bine)
sare

     Se amesteca toate ingredientele si se formeaza bile de carne pe care apoi le aplatizam intre palme.

     Se pun la prajit intr-o tigaie de teflon , incinsa in prealabil, fara a adauga ulei.

     Pentru 100 grame avem:

 127.5 calorii
22.1 g. proteine
2.4 g. lipide
3.9 g carbohidrati
0.3 g. fibre

Pofta buna! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: